Babaeski Meslek Yüksekokulu
14/10/2019 15:34:20 - 14/10/2019 15:46:48 - 25002 Okunma

Kırklareli Valiliği’nin himayelerinde 14.02.2019 tarihinde Kırklareli Üniversitesi ve Kırklareli Belediyesi paydaşlığında başlayan ‘’Dezavantajlı Toplum Kesiminde Yaşayan Bireylere Yönelik Kurumlar arası işbirliği Umutlu Yarınlar Projesi ‘’ nin Babaeski’deki eğitim çalışmaları kapsamında yürütücüsü olan Babaeski Meslek Yüksekokulu’nda 26.09.2019 Perşembe günü Umutlu Yarınlar Projesi öğrencilerimize tanıtıldı.        

 Yapılan tanıtım toplantısında Babaeski Kaymakamlığı Yazı İşleri Şefi Seçkin GÖÇMEN, Umutlu Yarınlar Projesi Koordinatörü ve Md. Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Demet ONUR ve Öğr. Gör.Nedim YAKUT katılmıştır. Toplantıda bir önceki yıl öğrencilerimiz arasında seçilen gönül elçilerinin faaliyetleri anlatılmış, projenin detayları konuşulmuş ve yeni gönül elçileri seçilmiştir. Gönül elçilerinin oluşmasıyla beraber 30 Eylül 2019 Pazartesi günü Babaeski Kaymakamlığı’nca belirlenen Babaeski Fatih Orta ve İlk okulunda  10 ortaokul öğrencisi Fatih Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Turgay GİDER refakatinde, üniversite ziyareti kapsamında misafir edilmiştir. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kemal TAYSI , Mdr. Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Demet ONUR ve gönül elçileri olan öğrencilerimizle ağırlanan orta okul öğrencileriyle bağ kurmuş ve Üniversitemiz tanıtılmıştır.

   Yapılan etkinliklerimiz sırasında okulumuz öğrencilerinin toplumsal sorumluluk bilinci arttırılmış ve ‘’Umutlu Yarınlar’’ projesi kapsamında olan ortaokul öğrencileri sosyal ve psikolojik fayda sağlamışlardır.

UMUTLUYARINLAR

Facebook Twitter Google Plus
umutlu yarınlar
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.