11/10/2019 15:48:42 - 11/10/2019 15:48:42 - 20785 Okunma

Üniversitemiz Babaeski Meslek Yüksekokulu 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 07 Ekim 2019 Pazartesi günü Babaeski Yerleşkesinde gerçekleştirildi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Meryem ÇAMUR’un başkanlık ettiği toplantıya, Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kemal TAYSI ile Meslek Yüksekokul akademik personeli katıldı.

2018 - 2019 eğitim öğretim yılında yürütülen çalışmaların ele alındığı ve mevcut durumun değerlendirildiği toplantıda Meslek Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kemal TAYSI, genel bilgilendirmelerde bulundu. Akabinde Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Demet ONUR, Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ÇİÇEK, Dış Ticaret Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Hakan AYDIN, Finans, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Bölüm Başkan V. Öğr. Gör. Beste Burcu KASAP bölümlerine dair bilgiler paylaştı.

Akademik Kurul Toplantısı, Babaeski MYO akademik personelinin görüş, öneri ve katkılarının alınması ile sona erdi.

akademik

KLU