Babaeski Meslek Yüksekokulu
05/10/2019 04:36:14 - 05/10/2019 04:36:14 - 29417 Okunma

2019-2020 Eğitim-Öğretim yılında üniversitemizi tercih ederek Babaeski Meslek Yüksekokulu Bölümlerine yerleşen 1. sınıf öğrencilerimizi üniversite yaşamıyla tanıştırarak bilgilendirmek, öğrencilerimizin üniversite yaşamına uyum sürecini kolaylaştırmak, öğrenim görecek oldukları bölümler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak, akademik ve idari kadro ile tanışmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen kurumsal oryantasyon toplantısı 26 Eylül ve 2 Ekim 2019 tarihinde 13:00-14:00 saatleri arasında Babaeski Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Okulumuzun yönetim kadrosu, okul bünyesinde yer alan bölümleri, öğrenci değişim programları, öğrencilerin kariyer planlamaları ve mesleki donanımlarını destekleyici faktörler hakkında yapmış olduğu sunumun ardından Erasmus Koordinatörlüğü MYO temsilcisi Öğr. Gör. Dr. Fatma Oya AKTAŞ Erasmus değişim programı hakkında bilgi vermiştir ve Farabi Koordinatörlüğü MYO temsilcisi Öğr. Gör. Nedim YAKUT Farabi değişim programı hakkında bilgi vermiştir. Öğr. Gör. Işıl TÜZÜN ARPACIOĞLU Yükseköğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği hakkında bilgi aktarmıştır. Öğr. Gör. Enes ÇELİK uzaktan eğitim portalı ve canlı sınıf katılım politikası hakkında öğrencilerimize önemli bilgiler vermiştir. Yapmış olduğu sunumda uzaktan öğretim ile alınan Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Temel Bilgi Teknolojileri ve İngilizce derslerinin ders ve sınav esasları hakkında bilgiler aktarmıştır.

Babaeski MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Beste Burcu KASAP öğrencilerimize bizi tercih ettikleri için teşekkür ederek başarı dolu bir eğitim öğretim hayatı dilemiştir. Öğrencilerin sorularının cevaplandırılmasının ardından oryantasyon eğitim toplantısı sona erdi.

oryantasyon

Facebook Twitter Google Plus
2019-2020 Oryantasyon
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.