16/09/2019 16:49:07 - 16/09/2019 16:49:07 - 13706 Okunma

Öğrencilerin İşyeri Eğitimi ve Uygulamasına başlayacakları 16.09.2019 Pazartesi günü aşağıdaki İşyeri Sözleşmesi çıktısı (3 nüsha) ve Künye (1 nüsha) ile işyerlerine gitmeleri ve ilgili yerleri doldurup imzalatarak ikinci sınıf kayıt evrakları ile birlikte danışman öğretim elemanına teslim etmeleri gerekmektedir.

İşyeri Eğitimi ve Uygulaması sözleşmesi üç (3) nüsha olarak çoğaltılır. Tüm imzalar tamamlandıktan sonra; sözleşmenin bir nüshası işyerine, diğer nüshası Meslek Yüksekokulu İşyeri Eğitimi ve Uygulaması Koordinatörlüğü’ne ulaştırılmak üzere danışman öğretim elemanına ve son nüshası öğrenciye verilir. İşyeri eğitimi ve uygulamasına başlama tarihi sözleşmede belirtilecek tarih olan 16.09.2019’dur.

NOT: İşyeri Eğitimi ve Uygulamasına % 80 oranında devam zorunludur. Devam zorunluluğunu yerine getirmeyen öğrenciler başarısız sayılır.

İşyeri Sözleşmesi için tıklayınız.

Künye için tıklayınız.

Danışman Listesi için tıklayınız (ilerleyen günlerde açıklanacak!)

3+1