Babaeski Meslek Yüksekokulu
07/08/2019 17:18:13 - 08/08/2019 17:18:13 - 19070 Okunma

2019-YKS sonuçlarına göre Üniversitemizde öğrenim görmeye hak kazanan öğrenci adaylarının tüm kayıt işlemleri Rektörlüğümüz Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından merkezi olarak yapılacaktır.

Kayıt Duyurusu için tıklayınız.

Kayıt Tarihleri için tıklayınız.

Kayıt için Gerekli Belgeler için tıklayınız.

Danışma Saatleri ve Telefon Numaraları için tıklayınız.

Katkı Payları / Öğrenim Ücretleri için tıklayınız.

E-Devlet Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Programı Taahhütnamesi için tıklayınız.

YABANCI DİL DÜZEY BELİRLEME VE MUAFİYET SINAVLARI

2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 5 inci maddesinin (ı) bendi gereği alınması zorunlu olan Yabancı Dil (İngilizce) derslerinden muaf olmak için 13 Eylül 2019 tarihinde yapılacak olan Zorunlu Yabancı Dil Dersleri (İngilizce) Muafiyet Sınavına girmek isteyen adayların başvuru dilekçesi için tıklayınız.

Eğitim dili %30 İngilizce olan ve 10 Eylül 2019 tarihinde yapılacak olan Fen Edebiyat Fakültesi, Eğitim-Öğretim Yılı Başlangıcı Hazırlık Sınıfı İngilizce Muafiyet, Seviye Belirleme ve Yeterlik Sınavı ile eğitim dili %30 Arapça olan ve 12 Eylül 2019 tarihinde yapılacak olan İlahiyat Fakültesi Arapça Yeterlik ve Seviye Belirleme Sınavına ilgili programlara yeni kayıt yaptıran tüm öğrencilerin girmeleri gerekmektedir. Bu sınavlar hazırlık sınıfında eğitim görecek öğrencilerin düzeylerini saptamak ve öğrencileri bu düzeylere göre gruplandırmak için yapılmaktadır.

yks

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.