Babaeski Meslek Yüksekokulu
20/05/2019 16:39:35 - 20/05/2019 16:39:35 - 27228 Okunma

Kırklareli Valiliği tarafından yürütülen, Babaeski Kaymakamlığınca gerçekleştirilen Umutlu Yarınlar projesi kapsamında paydaş olarak yer alan Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksekokulu’nun Gönül Elçisi öğrencilerine törenle sertifikaları verildi.

16 Mayıs 2019 Perşembe günü Babaeski MYO Amfisi’nde düzenlenen törene, Babaeski Kaymakamı Hakan ÖZARSLAN, Garnizon Komutan Vekili Tnk. Alb. Uğur İÇÖZ, Belediye Başkanı Av. Abdullah HACI,  Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Dr. Öğretim Üyesi Kamil MALKOÇLU, Kırklareli Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nden Sosyolog Erdal TEKİN, Kurum Amirleri, İlçe Proje Koordinatörleri, Proje Okulların Müdürleri, MYO Öğretim elemanları, Projede yer alan MYO öğrencileri, Fatih İlkokulu ve Fatih Ortaokulu öğrencileri katıldılar.

Sunuculuğunu Babaeski Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programı 2. Sınıf öğrencisi Selda ÖZTÜRK ALPGİRAY’ın yaptığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından projede gönüllü olan Babaeski Meslek Yüksekokulu öğrencileri adına söz alan Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı 2. sınıf öğrencisi Fatma ATEŞ, ilkokul ve ortaokul öğrencilerine “rol model” olarak dahil oldukları uygulama sürecinde yaşadıklarını ve hissettiklerini dile getirerek böyle bir projede görev almaktan dolayı memnuniyetlerini ifade etti.  

Sonrasında kürsüye gelen Babaeski MYO Umutlu Yarınlar Proje Koordinatörü Öğr. Gör. Nedim YAKUT, Babaeski Meslek Yüksekokulu’nda Bahar yarıyılında başlayan projenin gerçekleşme aşamalarını aktararak, proje boyunca yaşanılan süreci, gözlemlerini, duyumlarını, tespitlerini paylaştı ve kısa bir zaman dilimi olmasına rağmen tahmin ettiklerinden çok daha olumlu bir tablo ortaya çıktığını ifade ederek, bu sürece katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getirdi.

Ardından söz alan Babaeski Kaymakamı Hakan ÖZARSLAN, Umutlu Yarınlar Projesi’nin kapsam ve içeriğini anlatarak, projenin Kırklareli Valiliği tarafından ne kadar önemsendiğini vurguladı ve projede yer alan gönül elçisi MYO öğrencilerine teşekkürlerini iletti.  

Devamında, MYO öğrencilerinin proje okul ziyaretlerinde proje okulların öğrencileri ile yaptıkları etkinliklerden derlenen kısa film sunumu izlendi. Ekranda ablaları ve ağabeyleri ile kendilerini gören ilk ve ortaokul öğrencilerinin ilk andaki şaşkınlıkları kısa sürede gülümseme ve mutluluğa dönüştü.

Filmin izlenmesinin ardından Umutlu Yarınlar Projesi gönül elçisi MYO öğrencilerine Babaeski Kaymakamı Hakan ÖZARSLAN ve diğer protokol üyelerince sertifikaları verildi. Toplu hatıra fotoğrafları çekimleri ve minik misafir öğrencilere ikramların ardından tören sona erdi. 

umutlu yarınlar

Facebook Twitter Google Plus
umutlu yarınlar
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.