03/05/2019 10:04:59 - 03/05/2019 10:08:41 - 21188 Okunma

2019-2020 eğitim-öğretim döneminde Babaeski Meslek Yüksekokulu, Yerel Yönetimler ile Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programlarında başlayacak olan 3+1 (uygulamalı) eğitim sisteminde öğrencilerin bir dönem süresince eğitim gördükleri programa uygun işyerlerinde uygulamalı eğitim yapmaları konusunda Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdür V. Dr. Öğretim Üyesi Kamil MALKOÇLU ve Müdür Yardımcısı- Yüksekokul Sanayi Koordinatörü Öğretim Görevlisi Kemal TAYSI, Babaeski Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin ÖNER’i Makamında Ziyaret ederek konuyla ilgili bilgi sundular. Babaeski Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin ÖNER, uygulamalı eğitim konusunda her türlü desteği vereceklerini bu konuda yapılacak iş yeri ziyaretlerine de eşlik edeceklerini ve bu uygulamaya yönelik eğitim hem öğrenciler hem de iş yerleri için çok yararlı olacağını düşündüklerini söyledi.

sanayiodası

sanayi odası