12/04/2019 15:32:44 - 12/04/2019 16:04:45 - 22673 Okunma

İş Adamı-Sanayici Mustafa Nedim KUTAN, Meslek Yüksekokulumuz tarafından Amfi Salonunda düzenlenen söyleşi etkinliğinde başarı hikayesini öğrencilerimizle paylaştı.

11/04/2019 tarihinde düzenlenen etkinliği Meslek Yüksekokulumuz akademik personeli ve öğrenciler katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği söyleşi programında konuşan Mustafa Nedim KUTAN,

Bankacılık, Dış Ticaret, Menkul Kıymet Analizi, Temel Analiz ve Teknik Analiz konularında tecrübelerini paylaşarak konularla ilgili bilgi verdi.

Mustafa Nedim KUTAN, konuşmasının sonunda öğrencilerin sorularını yanıtladı. Söyleşi etkinliği, Meslek Yüksekokulumuz Müdür Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU’nun Mustafa Nedim KUTAN’a günün anısına Kırklareli Üniversitesi hatırası olarak tezyinli tabak hediyesi ve teşekkür belgesi takdim etmesiyle sona erdi.

mnedimkutan söyleşi

mnkutan