Babaeski Meslek Yüksekokulu
21/03/2019 00:12:02 - 21/03/2019 00:12:02 - 19680 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Trakya bölgesindeki ve ülkemizdeki seçkin firmaları öğrencilerimiz ve mezunlarımızla buluşturmak, iş dünyası ile doğrudan iletişim halinde olmalarını sağlamak için 10 Nisan 2019 tarihinde “Kırklareli Üniversitesi 3. Kariyer Fuarı” düzenlenecektir.  Bu kapsamda 10 Nisan günü 09:30 – 16:00 saatleri arasında firmalar Üniversitemizin Kayalı Kampüsü’nde stant açacaktır. Katılımcı firmalar, hizmet alanlarını öğrencilerimize fuar alanında tanıtacak, iş ve staj başvurusu alacak, diğer firmalarla ve akademisyenlerimizle işbirliği görüşmeleri yapabilecektir. Talep eden firmalar, öğrencilerimizle özel olarak buluşup aşağıda firmaya özel etkinlikleri konferans salonlarımızda düzenleyebileceklerdir. 

 

1) Mezun olacak durumdaki öğrencilerimizin işe alımı için iş görüşmesi

2) Sektördeki önemli gelişmeleri öğrencilerimizle paylaşmak için atölye çalışması

3) Öğrencilerimizin istihdam becerileri ve imkânlarını arttıracak firmaların sosyal sorumluluk olarak düzenleyeceği seminer ve atölye çalışmaları…

 

Fuarda firmalar, öğrenci ve mezunlarımız, akademisyenlerimiz arasında işbirliğini kuvvetlendiren; Ülkemizin istihdam piyasasına katkı sunan bir ortam oluşturulması hedeflenmektedir.

 

Fuara katılmak isteyen firmaların kariyer@klu.edu.tr adresine e-posta atmaları gerekmektedir.

 

Fuara katılacak firmalarla ilgili bilgi ilerleyen tarihlerde duyurulacaktır.

fuar

Facebook Twitter Google Plus
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.