11/03/2019 10:14:07 - 11/03/2019 10:37:24 - 20479 Okunma

Babaeski Belediye Başkanı ve Yeni Dönem (CHP Babaeski Belediye Başkan adayı) Abdullah HACI, 08/03/2019 tarihinde yeni ve genç ekibi ile Meslek Yüksekokulumuz Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU’yu makamında ziyaret ederek Meslek Yüksekokulumuz hakkında bilgi aldı. Babaeski Meslek Yüksekokulunun kuruluşundan bu yana gelişimini ve sorunlarını yakından bildiğini hatta ilk kuruluş yıllarında Meslek Yüksekokulumuzda Hukuk derslerini verdiğini de anlatan Belediye Başkanı Abdullah HACI, Belediye olarak her zaman Meslek Yüksekokuluna destek verdiklerini ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye Başkanı Abdullah HACI’ya teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

ziyaret