07/03/2019 10:40:12 - 08/03/2019 10:40:12 - 16153 Okunma

Babaeski Bağımsız Belediye Başkan Adayı Münir BEDERLİ ve beraberindeki heyet 06/03/2019 tarihinde Meslek Yüksekokulumuz Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU’yu makamında ziyaret etti.

Meslek Yüksekokulumuz hakkında bilgi alan Bağımsız Belediye Başkan Adayı Münir BEDERLİ çalışma programlarında eğitime ve eğitim ile ilgili projelere öncelik ve destek vereceklerini açıklayarak “KENT” kavramının kendileri için çok önem taşıdığını ve bu kavramın içinin gerektiği gibi doldurulduğunda çağdaş modern bir yaşam biçiminin sağlanabileceğini ve Babaeski’nin de uzun yıllardır bunu özlediğini vurguladı.

Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bağımsız Belediye Başkan Aday Münir BEDERLİ’ye ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

ziyaret

MÜNİR BEDERLİ