28/02/2019 16:43:11 - 28/02/2019 16:43:11 - 16130 Okunma

Babaeski İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Ragıp BERK, İYİ Parti İlçe Başkanı Ayhan AKCAN, İl Genel Meclis Üyesi Ferit TUFAN, Belediye Meclis Üyeliği Adayları: Onur SAKINIR, Fikret ÇETİNKAYA, İmdat YILMAZ, Murat DEVECİ ve İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyesi Lütfi TURHAN Meslek Yüksekokulumuz Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU’yu makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkan Adayı Ragıp BERK, Meslek Yüksekokulumuz hakkında bilgi aldı ve İYİ Parti olarak Meslek Yüksekokulumuza desteklerinin her zaman devam edeceğini vurguladı.

Dr. Öğr. Üyesi Kamil MALKOÇLU ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İYİ Parti Belediye Başkan Aday Ragıp BERK’e ve ekibine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

ziyaret

ziyaret