07/11/2018 17:00:46 - 09/11/2018 09:34:37 - 16578 Okunma

Babaeski Devlet Hastanesi Eğitim Hemşiresi Sayın Nuran MAYTAP tarafından Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine 5 Kasım 2018 Pazartesi Saat 14.00’te Organ Bağışı Eğitimi verildi.

Nuran MAYTAP organ bağışıyla ilgili yaptığı konuşmasında “Organ bağışını, kişinin hayatta iken kendi özgür iradesiyle, organlarının bir kısmının veya tamamını ölümünden sonra başka hastaların tedavisinde kullanılmak üzere vasiyet etmesidir” olarak tanımladı. Konuşmasını “Bırakacağınız en güzel miras hayatta iken yapacağınız organ bağışıdır” diyerek tamamladı.

Yaklaşık bir saat süren etkinlik sonunda Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hülya BALKIZ Akbulut ve Eğitim Hemşiresi Nuran MAYTAP’a Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gülsen DEMİRKOL GEROĞLU tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Organ Bağışı Eğitimi

eğitim1