Babaeski Meslek Yüksekokulu
08/05/2018 12:20:11 - 08/05/2018 12:20:11 - 761 Okunma

Üniversitemiz Babaeski Meslek Yüksekokulu’nun mezunlarını buluşturduğu geleneksel pilav günü etkinliğinin üçüncüsü, 06 Mayıs 2018 Pazar günü gerçekleştirildi. MYO bahçesinde düzenlenen etkinliğe Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah HACI, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Üniversitemizin Akademik ve İdari Personeli ile çok sayıda mezun ve eğitimine devam eden öğrenci katıldı.

Program, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. MYO Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Ertuğ CAN, etkinlikte yaptığı açılış konuşmasında; MYO’nun 3.500’ü aşan mezunu bulunduğuna, aktif olarak 4 bölüm ve 6 programda mezun öğrenci sayısının yıllar itibariyle arttığına değinerek okulun “Mezun Takip Sistemini”nin aktif bir şekilde işlediğini ancak özellikle bir “Mezunlar Derneği”nin kurulmasının gerekliliğini dile getirdi. CAN, etkinliğe katılan ve katkı sağlayan, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU’na, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah HACI’ya, bütün kurum ve kuruluş temsilcilerine, akademik ve idari personel ile Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelen mezun öğrencilere teşekkür etti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Neziha MUSAOĞLU, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah HACI, 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul birincisi Bankacılık ve Sigortacılık Programı mezunu Lezgin DOĞAN ve okul ikincisi Gizem ESER’in konuşmalarıyla devam eden etkinlikte misafirlere ve öğrencilere; pilav, ayran ve tulumba tatlısı ikram edildi. Etkinlik, hatıra fotoğrafları çekilmesiyle sona erdi.

3. Geleneksel Pilav Günü Etkinliği

3. Geleneksel Pilav Günü
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.