Babaeski Meslek Yüksekokulu
16/04/2018 17:03:56 - 16/04/2018 17:03:56 - 22656 Okunma

Üniversitemiz 8. Kariyer Günü Etkinlikleri kapsamında Babaeski Meslek Yüksekokulu'nda 09-13 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliklere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

09 Nisan 2018 Pazartesi günü Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda “İyi bir kariyer için diploma yeterli midir?” konulu münazara ile başlayan etkinlikler 13 Nisan 2018 Cuma günü “Dikey Geçiş Sınavı, Bankacılık ve Sigortacılık Alanında Sınavlar” konulu eğitim semineri ile sona erdi.

Etkinlik haftası boyunca; sigorta eksperleri Ergin DURGUT ve Kıvanç BAYAR “Sigortacılıkta Hasar İşlemleri”, Tan Group Lojistik Karayolu Gümrük Operasyon Sorumlusu Aziz GÜN; “Dış Ticaret İşlemleri”, Eşref ŞAHİN Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlik Bürosu çalışanları Onur TÜRKÜCÜ ve Mert KURU; “Muhasebe ve Mali Müşavirlik Mesleğinde Kariyer”, Babaeski Devlet Hastanesi Başhekim Asistanı Özge KAYA; “Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Kariyeri” konularında bilgiler verdi. Ayrıca Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı öğrencileri Turkcell Global Bilgi Çağrı Merkezi Edirne Lokasyonu’na teknik gezi gerçekleştirdi. Hafta boyunca Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen seminerler ve söyleşilere öğrenciler ve öğretim elemanları katılım gösterdi. Öğrenciler, gelecek sene dokuzuncusu gerçekleştirilecek olan etkinlikleri şimdiden heyecanla beklediklerini belirtti. 

8. Kariyer Günleri

Facebook Twitter Google Plus
8. Kariyer Günleri
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.