28/01/2015 23:02:54 - 29/08/2014 15:44:56 - 10549 Okunma

Babaeski Meslek Yüksekokulu ve Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu futbol takımları arasında düzenlenen dostluk maçlarının ilki, 9 Mayıs 2014 Cuma günü 15:00'de Babaeski 100. Yıl Stadında Babaeski Meslek Yüksek Okulu Müdür Vekili Öğr. Gör. Muhammet ATALAY'ın başlangıç vuruşu ile başlamıştır.
Babaeski MYO takımının 2-1 galip olarak ayrıldığı maçta kazanan dostluk olmuş, maç yoğun yağmura rağmen öğrencilerimizin de yoğun ilgisi ile karşılaşmıştır. Uzun bir aradan sonra futbol takımı çıkaran Babaeski MYO, bundan sonraki yıllar için ümit vermiştir.

Centilmenlik ve sportmence bir atmosferde geçen maç ile hem seyir zevki veren hem de okullarını başarı ile temsil eden her iki okulumuzun takımlarına teşekkürü bir borç biliyoruz.
Takımımızı çalıştıran Özmen AKIN ve Ela SABUNCU hocalarımıza katıkılarından dolayı, takım için ter döken tüm öğrencilerimize de gayretlerinden ötürü ayrıca teşekkür ediyoruz.

Babaeski MYO Yönetimi

Futbol Dostluk